Een lekker ontspannen dagje in het zwembad

Een lekker ontspannen dagje in het zwembad

Er is niets fijner dan een dagje strand op een zomerse dag: reistijden, file, gebrek aan parkeerplekken, gebrek aan strandbedjes, drukte. Er bestaan daarom ook nog openbare zwembaden: ellelange rijen, een doordringende chloorgeur, overvolle zwembaden, haren op de grond. Wanneer je eindelijk in het zwembad zit drijft er een gebruikte pleister naast je, vergeet vooral niet de kinderen uit het oog te verliezen. Een heerlijke dag waar voor ouderen weinig van te genieten is.

Vele Nederlanders hebben te kampen met deze problemen.

Hoe tackel ik deze problemen en maak ik er een geslaagde dag van?

Het is eigenlijk best simpel. Een eigen zwembad kan de meeste problemen die zich voor doen bij openbare zwembaden laten verdwijnen. In de tuin kan er genoten worden van zomerse dagen in alle rust. Toegankelijk wanneer je wil en vrijwel probleemloos. Dit kan in de vorm van een inbouwzwembad en in vorm van een opblaasbaar zwembad. Indien er niet genoeg ruimte is voor een inbouwzwembad is een opblaasbaar zwembad ideaal. Met of zonder de kinderen erbij, gegarandeerd genieten! Je kunt deze zwembaden afbouwen in de winter en weer opbouwen in de zomer wanneer er weer volop zon is en de hogere temperaturen eraan komen.

Voor de ouderen is een leuke optie ook de opblaasbare jacuzzi.

Dit zijn goedkopere versies van de traditionele jacuzzi’s, met alle functies van een normale jacuzzi. Ideaal toch? Deze jacuzzi’s beschikken over vele functies waaronder: jets, bubbels, massage stralers en zoutwatersystemen. Deze jacuzzi’s houden zelfs maximaal zes personen. Er zijn dus betaalbare opties om elke zomerdag te genieten met al het gemak in de tuin. Met een barbecue of een drankje erbij, het kan niet gek genoeg. Breng het strand naar je eigen tuin deze zomer. Heb je er al zin in?

 

 

Share this post